Zafer Partisi Samsun’da oy patlaması yapacak

Zafer Partisi (ZP) Samsun İl Başkanı Faruk Şen, ZP Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Samsun ziyaretinde gösterilen teveccühün, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin partisi Zafer Partisi’nin yerel seçimde Samsun’da oy patlaması yapacağını işaret ettiğini söyledi.

Karadeniz bölgesi gezisine Samsun’dan başlayan Zafer Partisi (ZP) Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, büyük coşkuyla karşılanmıştı. Yerel (Mahallli İdareler) Seçimleri öncesi gerçekleştirilen 2 günlük ziyarette Bafra, Atakum, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Özdağ’a, Samsunlular büyük ilgi gösterdi. Zafer Partisi Samsun İl Başkanı Faruk Şen, Türkiye’de gündem olan açıklamalarda bulunan Ümit Özdağ’ın iki günlük ziyaretini değerlendirdi.

“SEÇİMLERDE SAMSUN’DA OY PATLAMASI OLACAK”

Zafer Partisi’nin yerel seçim meşalesini Samsun’dan yaktığını belirten Başkan Faruk Şen, “Bafra ve Atakum’da sevgi selinden sokakta yürümekte zorlandık. İlkadım ve Tekkeköy ilçelerimizde de yine partimize yönelik yoğun ilgi vardı. Beceriksiz iktidar ve sarı muhalefetten bıkan vatandaşımız, çareyi Zafer Partisi’nde görüyor. Biz de bu teveccühü boşa çıkartmayıp, canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sahada görüyoruz ki, yerel seçimde Samsun’da oy patlaması gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

“SAMSUN, ŞAMSUN OLMAK İSTEMEDİĞİNİ GÖSTERDİ”

Özellikle gençlerin Zafer Partisi’ne yoğun bir ilgisi olduğunu sözlerine ekleyen Faruk Şen, “Türkiye’nin göçmenistan olmasını istemeyenlerin umudu Zafer Partisi’dir. Samsunlular, Zafer Partisi’ne verdiği destekle Şamsun olmak istemediğini gösterdi. Özellikler gençlerimiz artık bu iktidardan da muhalefetten de umudunu kesmiş durumda. Zafer Partisi, halkın gerçek sorunlarını dile getiren tek parti konumunda. Atatürk’ün şehrine yaraşır adaylarla Türk halkının karşısına çıkacağız.” şeklinde konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz