Ziraat Odası Başkanlarından SBB Başkanı Doğan’a ziyaret

Samsun ve ilçelerinde faaliyet gösteren Ziraat Odası Başkan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret ettiler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Samsun Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya’nın başkanlığındaki ziraat odası başkanları Doğan’ı tebrik ederek başarılar dilediler.

Samsun ve ilçelerde tarımın sorunları, tarımsal kalkınmanın hızlandırılması ve hayvancılığın geliştirilmesi amacı ile görüş alıverişinde bulunulan ziyarette Samsun Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Aslan Kaya; “Sayın Başkanımızın yenilikçi ve vizyoner bakış açısı ilimiz ve ilçemiz tarımına önemli katkılar sağlayacaktır.”dedi.

Ziyarette konuşan Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç bölge sulu tarıma geçilmesinin önemini belirterek; “ Havza ve çevresinde çok sayıda sulama göleti var fakat bunlardan yeterince çiftçilerimiz faydalanamamakta. Artık vahşi sulama tekniğini bırakarak kapalı sulama sistemine geçmemiz hem suyumuzu korumak hem de çiftçilerimizin sulama imkanlarından daha fazla faydalanması acısından elzemdir. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımızın Sayın Halit Doğan’ın katkıları ile bu konuda hızlı bir şekilde yol alacağımıza eminim.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz