19 Mayıs Belediyesi Kayıt Yaptıran Öğrencilere Hediye Dağıttı

Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsüne kayıt yaptıran öğrencilere 19 Mayıs Belediyesi tarafından oryantasyon eğitiminde çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Samsun Üniversitenin 19 Mayıs İlçesinde bulunan Ballıca Kampüsündeki Sivil Havacılık Meslek Yüksek Okulu, Havacılık ve Uzay Bilimleri, Mühendislik Fakülteleri ve Mimarlık Tasarım Fakültelerine kayıt yaptıran öğrencilere oryantasyon eğitimin yapıldığı Üniversitenin konferans salonu önünde stant kuran 19 Mayıs Belediyesi personeli içerisinde çeşitli hediyelerin bulunduğu çantaları öğrencilere dağıttı.

‘’19 Mayıs İlçemize gelen her öğrenci artık bizim evladımızdır. ‘’ diyen 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu;’’ Ülkemizin farklı illerinden ve dost kardeş ülkelerden ilçemize gelen, Samsun Üniversitemizin Ballıca Kampüsüne yerleşen tüm öğrenci kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Burada olduğunuz süre zarfında hepiniz bizim evladımızsınız ve sahip çıkmak bizim en büyük görevimiz. Hiçbir kardeşimiz gurbete gelmedi bizim için hepsi ev sahibi.’’ dedi

Barınma problemlerini çözdüklerini belirten Başkan Topaloğlu; ‘’ Barınma problemi yaşayan tüm öğrencilerimizi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün koordinasyonunda yurt ve misafirhanelere yerleştirdik.’’ dedi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ayrıca, Kars, Adana, Malatya ve Ankara’dan gelen, barınma problemlerini çözdüğü ailelerde kahvaltıda buluştu.

Resim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz