BAŞKAN KILIÇ GÖNÜL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ilçeye bağlı mahallelere ziyaretlerine devam ederek vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinliyor.

İlçe merkezine 20 km mesafede bulunan Terzili Mahallesi’nde Muhtar Fikret Erol ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Bafra genelinde gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette mahalle sakinleriyle fikir alış verişinde bulundu.

Mesafe gözetmeksizin ilk günkü samimiyet ve heyecanla mahalle ziyaretlerinin sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Kılıç, “Hizmet anlayışımızda olduğu gibi hemşehrilerimizle bir araya gelme noktasında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alıyor, tavsiyelerini yerine getiriyor, gönül ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla yaşadıkları mahallelerde bir araya gelmek, sorunları yerinde görmek ve çözüme yönelik istişareleri onların sevgiyle ikram ettikleri bir bardak çay eşliğinde yapmak bizler için tarifsiz mutluluk.” dedi.

139 Mahallenin tamamını kucaklayan hizmet anlayışına sahip olduklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bu akşam Terzili Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizin kapısını çaldık, hasbihal ettik, hal hatır sorduk. Bafra Belediyesi olarak, 21 merkez 118 dış mahallemizi ziyaret ederek köy muhtarlarımızın taleplerini vatandaşlarımızın belediyemizden beklentilerini dinlemeye devam ediyoruz. Kapımız her zaman açık lakin biz mahallelerimizin sorunlarını ve taleplerini bize gelmelerini beklemek yerine vatandaşlarımızın bulundukları yerlere giderek çözmek için çalışıyoruz. Tıpkı bugün olduğu gibi her zaman milletimize hizmet etmenin sevdasıyla birlik olmaya, kapı kapı dolaşarak gönüller yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz