19 Mayısta Bahadır Şahin Rüzgarı

 

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Samsun’un Bafra’nın ve Bölgenin Öz evladı Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, 19 Mayıs ilçesinde Esnafları ve Sanayi Bölgesini gezdi.

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, 19 Mayıs ilçesinde bir dizi ziyaretler kapsamında esnafları ziyaret etti.

19 Mayıs ilçesinde rüzgar gibi esen Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, esnaf ziyaretlerinde Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Varız Hazırız sizlerden tam destek bekliyorum. Şahin, genç dinamik Milletvekili Adayım. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi mental yorgunluğu yaşayanlar bu yarışta zorlanıyor. Artık bizim gibi Genç dinamik pırlanta gibi genç milletvekili adaylarının önünü açması gerekiyor. Büyük Birlik Partisi olarak bu kabuğu kıran parti olduk. Genel Merkez Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Mustafa DESTECİ, Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı olarak karşınıza çıktık. Kendimize güveniyor, sizlerinde desteğini bekliyor. Cumhuriyet İtifakı ile ortak seçime giriyoruz, Baraj derdimiz yok, 100 bin üzerinde oy potansiyelimiz var, ama biz bunu 130 150 bin oy üzerine çıkacağız dedi.

Bunları da sevebilirsiniz