Bahadır Şahin Samsun’da Müteahhitleri Dinledi

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyesi ve Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği ( SİMDER) yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, seçim çalışmalarını Samsun’da sürdürdü.

 

SİMDER Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği Başkanı Yunus Güney ve Yönetim kurulu üyeleri Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1.ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin ile kavhaltı da bir araya geldiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma da Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, burada kendini tanıtırken Samsun’un Bafra’nın öz evladı olduğunu, 14 Mayıs Seçiminde tam desteklerini istedi.
Vekil Adayı Şahin, Samsununuzun, Bafra’mızın ve Bölgemizin sıkıntılarını, problemlerini ve sorunlarını iyi bildiklerini bu konuda çözüm noktalarını iyi bildiği çözecebileceğini dile getiren, Cumhur İttifakı ile birlikte seçime girdiklerini, baraj sıkıntısı çekmediklerini belirtti.
14 Mayıs Seçiminde Cumhurbaşkanımızı oylarınızı istiyorum, Milletvekili oylarınızı da Öz evladınız, kardeşiniz olan Bahadır Şahin’e istiyoruz.

Bunları da sevebilirsiniz