Kılıç’tan Samsunlulara mesaj Kapımız daima açık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, yeni görevi için kendisini tebrik eden Samsunlulara teşekkür ederek, “Samsunlulara kapımız her zaman açıktır” dedi.

Ankara Samsun Federasyonu(ASFED) Genel Başkanı Osman Yılmaz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti.

ASFED Genel Başkanı Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ASFED Genel Başkanı Yılmaz’ın gerçekleştirdiği ziyarette, kendisini tebrik eden Samsunlulara teşekkür etti. Samsun’un kendisi için önemli ve değerli bir şehir olduğunu söyleyen Akif Çağatay Kılıç, “Samsun bizim dede toprağımız olmakla birlikte milli mücadelenin ateşinin yakıldığı şehirdir. Bu nedenle Samsun ve Samsunlulara karşı hassasiyetimiz oldukça yüksektir. Bu vesile ile Süper Lige yükselen Samsunspor’umuzu da bir kez daha tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımız döneminde de Samsunumuza önemli eserler kazandırdık. Yeni görevimiz vesilesi ile bizleri arayan ve ziyaretlerde bulunarak tebrik eden Samsunlu hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YILMAZ TEBRİK ETTİ
ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz ise Kılıç’a gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında şöyle konuştu:
“Kıymetli ağabeyim, hemşehrimiz eski Gençlik ve Spor Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyükelçi sayın Akif Çağatay Kılıç’ı Külliye’deki makamında ziyaret ettim. Vatanının, milletinin, bayrağının ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olan kıymetli bakanımıza, yeni görevinde başarılar dilerim. Samsunlular adına bu yeni görevinin, bizleri çok mutlu ettiğini ve gururlandırdığını belirtmek isterim. Ülkemize ve Samsun’umuza hizmet noktasında Samsun Sivil Toplum Kuruluşları olarak kendisine destek olmaya dün olduğu gibi bugün de hazırız. Türkiye Yüzyılı Samsun ve Samsunlular için hayırlı olsun.
Sayın bakanım her zaman Samsunluların ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarının yanında olmuştur.”

Bunları da sevebilirsiniz