BAŞKAN İBRAHİM ETEM KİBAR’DAN, SEL MAĞDURLARINA ZİYARET

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu ile sağanak yağış sonrası su baskınları meydana gelen Bolaman mahallesinde incelemelerde bulundu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu’na Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve teknik ekipler de eşlik ettiler. Bolaman mahallesinde su baskınından dolayı zarar gören ev ve işyeri sakinlerini ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan İbrahim Etem Kibar, “Ekiplerimiz selin başladığı ilk andan itibaren, su baskınları olan yerlerde gün boyu erken müdahale, temizlik ve taşkından arındırma çalışmaları ile yaraları sarmaya devam ediyor” dedi.

‘İLÇEMİZDE 7/24 ARINDIRMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’
Çarşamba saha karşı ve aynı günün akşamında Bolaman, Güvercinlik ve Yenipazar mahallelerinde dere taşkını sonucu birçok ev ve işyeri sular altında kaldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu ile su baskınları sonucu hasar gören ev ve iş yeri sahiplerini ziyaret eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Gün boyu tüm ekiplerimiz ile başlattığımız erken müdahale, temizlik ve taşkından arındırma çalışmaları ile yaraları sarmaya çalıştığımız mahallelerimizde ikinci kez bastıran ani yağışlardan dolayı yeni bir taşkın neticesinde yeniden su baskını meydana geldi. Ordu Büyükşehir Belediyemiz Genel Sekreteri Abdülkadir Hatipoğlu ve belediyelerimize bağlı ekipler ile taşkından etkilenen mahallerde 7/24 sahada aktif olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzun süreli yağışlar neticesinde toprak doygunluk seviyesinin üst sınıra çıkması sonucu Cuma günü öğle saatlerine kadar devam edecek olan yağışlarda sel, heyelan ve dere taşkınları riskine karşı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmasını rica ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz