BAŞKAN DEMİRTAŞ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİN TESİS EDİLDİĞİ MÜSTESNA GÜNLERDİR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kurban Bayramı nedeniyle belediye personeli ile bayramlaştı. Personele iyi bir bayram tatili dileyen Başkan Demirtaş ” Yaşanabilir, kişilikli ve kimlikli bir kentin inşasında tüm mesai arkadaşlarımın alın teri var. Biz amacı halka hizmet olan büyük bir aileyiz” dedi.

Başkan Demirtaş Kurban Bayramı nedeniyle ilçenin çeşitli yerlerinde bulunan hizmet birimlerini dolaşarak, personellerle tek tek bayramlaştı.

“Moral depolayarak gelin”

İlk olarak belediye hizmet binasındaki personelle bayramlaşan Başkan Demirtaş,” Hepinize aileleriniz ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum. Moral depolayarak görevinizin başına gelin. Hizmet üretmeye devam edeceksiniz. İlçemizin tüm yükünü çeken sizlere teşekkür ediyorum, sizler vasıtasıyla tüm hemşerilerimin de bayramlarını kutluyorum’ ifadelerini kullandı.

“Bayramlar büyük bir fırsattır”

Akabinde sırasıyla ilçenin farklı noktalarında bulunan Yıldıray Çınar Kültür Merkezi, Park Bahçeler, Temizlik İşleri, Makine Bakım Onarım ve İkmal ve Fen İşleri Şantiyesi personeliyle bayramlaşa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“ Bayramlar kardeşliğin yenilenmesi, dostluğun yenilenmesi küskünlüklerin sonlandırılması için bir fırsattır. Bayram vesilesiyle annenizle babanızla ve dostlarınızla hele dargın olduklarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum. Bayram boyunca hizmet verecek nöbetçi ekiplerimiz olacak. Burada görevli olan arkadaşlar ilçe halkımızın huzuru için çalışacak. Ben kendilerine başarılar diliyorum.

Bunları da sevebilirsiniz