2022 YILINDA HİZMETE GİREN İŞYERLERİNİN ÇALIŞMA RUHSATINI BAŞKAN DEMİRTAŞ TAKDİM ETTİ

2022 YILINDA HİZMETE GİREN  İŞYERLERİNİN ÇALIŞMA RUHSATINI BAŞKAN DEMİRTAŞ TAKDİM ETTİ

BAŞKAN DEMİRTAŞ,HER YENİ ESNAF BU ŞEHRİN HAYAT DAMARIDIR

2022 yılında ilkadım ilçesinde faaliyete başlayan işletmeleri birer birer ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,işletme sahiplerine işyeri ruhsatlarını kendi elleriyle takdim etti.Başkan Demirtaş,” Her yeni esnaf, bu şehrin hayatı damarı demektir” dedi.

İlkadım’da 2022 yılı itibariyle faaliyete geçen 2 yeni işletmeyi ziyaret ederek sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar dileklerini ileten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Taş Dünyası İnşaat Malzemeleri ve Yaşar Makine Sanayi’nin çalışma ruhsatlarını işletme sahiplerine kendi elleriyle takdim etti. Takdim töreninde konuşma yapan Başkan Demirtaş, “İlçemizde faaliyete geçen her yeni işletme, gelişen ve cazibe merkezi haline gelen şehrimize değer katıyor. Artık her sektörde ticari işletmeler ilçemizde var olmakta ve hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını memnuniyetle söyleyebilir bir durumdayız. Biz de, 2022 yılında ilçemizde faaliyete geçen işletmelerimizi Belediyemiz Ruhsat Müdürlüğü’nce hazırlanan İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarını, bizim vazgeçilmez değerlerimiz olan vatanımızın simgesi olan Türk Bayrağımızı ve Kuran-ı Kerimimizi yeni işletme sahiplerimize takdim ederek, hayırlı olması dileklerimizi ilettik. Esnaflarımızla sıcak sohbetler gerçekleştirdik. Daha iyi hizmet edebilmek için tüm birimlerimizle birlikte hizmete devam edeceğiz” dedi.

Başkan Demirtaş’ın ziyaretinden ve yeni uygulamadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren yeni işyeri sahipleri, işyerlerine asılmasında kolaylık sağlaması ve estetik bir görünüme sahip olması için özel çerçeveletilmiş ruhsatlarını Başkan Demirtaş’ dan teslim alarak teşekkür ettiler.

Bunları da sevebilirsiniz