26 Şubat ! Hocalı Katliamını Unutma

 

Hocalı Katliamı, Karabağ zulmünün kanlı nişanesi olarak tarihe geçti.

Süngülenen, güllenen, fırınlara atılan Türk’ün, gözyaşı hafızalardan silinmedi.

 

Kelbecer, Ağdam, Fuzuli, Laçin… Azerbaycan’ın vuslat türküsü oldu, Dünyaya anlatamadığı, anlatsa da dinletemediği gerçeği oldu !

 

Türkiye güçlü olursa ancak Karabağ azad olur. Türkiye güçlenmezse Azerbaycan’da Karabağ’ı alamaz.

 

Bugün Azerbaycan topraklarının %25’i Ermenistan’ın işgali altında, BM’in açık kararlarına rağmen Türk’ün toprağı, vatanına iade edilmiyor. Çünkü ne hristiyan-yahudiyiz ne de gayri Türk unsurlara tabiyiz.

 

Azerbaycan yönetimi kesintisiz 27 yıldır aynı ailenin elinde, ne yapıldıysa da onlar yaptı, ne yapılmadıysa da onlar yapmadı. Azerbaycan’ın içinde bulunduğu yarı diktatöryel sistem halkın ayağındaki en büyük pranga, halen Bakü’nün tüm mahallelerine 24 saat su verilemiyor. İnsanlar yolu olmayan evlerde oturuyor. Vitrine çıkarılan Azerbaycan ile küçelerde, reyonlarda yaşanan Azerbaycan’ın alakası yok.

Azerbaycan Dünyaya en fazla mülteci veren ülkeler arasında, demokrasinin olmadığı, hukukun olmadığı bir ülke. Bakü’de görev yapan avukat sayısı binden az, çünkü ihtiyaç yok.

Ellerinde kaçkın kimlikleri olan milyonu aşkın insan yaşıyor Azerbaycan’da, o kimliklerin bir kısmını bile rüşvetle vermişler, yani devlet kendi insanının muhtaç olduğunu belgelemek için bile rüşvet almış.

Aliyev karısını yardımcısı olarak atadı, o kadar büyük paraya hükmediyorlarki kasayı karısına emanet etti. Sürekli propaganda yapıyorlar Erministan’dan şöyle büyüğüz, böyle zenginiz diye, doğru söylüyorlar, ama Karabağ zengin ve haklı olan tarafta değil, fakir ve haksız olan tarafta ! Karı koca beraber bu sorunu çözemiyorlar.

Hülasa Hocalı akla zarar bir katliamdır, Allah tüm şehitlere rahmet eylesin, Karabağ ise 21. Y.Y ‘da Türklerin çözmesi gereken en önemli sorunlardan biridir.

Bunları da sevebilirsiniz