Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı İkiz’den Cumhur İttifakı başkanlarına ziyaret

Dün Samsun’da yapılan aday tanıtım toplantısı ile Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz Ak Parti ve MHP Havza İlçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz ilk olarak Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Can Şenkal ile parti yöneticileri ile bir araya geldi.

Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz tekrara Havza Belediye Başkanlığına aday olduğundan ötürü mutlu olduğunu belirterek; “15 yıl hizmet ettiğim ilçeme yeniden hizmet etmekten onur ve gurur duyacağım.”dedi.

Havza Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise İkiz’i tebrik ederek; “İlçemize önemli hizmetleri olan sayın başkanımız ile yüksek bir oy oranı alarak seçimlerden zafer ile çıkacağız.”dedi.

Daha sonra Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Can Şenkal ile parti yöneticileri Cumhur İttifakı Ortağı MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

İkiz ve beraberindekileri MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve MHP ilçe Yönetimi karşıladı.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel  İkiz’i tebrik ederek; “ İlçemizin gelişmesinde ve bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan Sayın Murat İkiz’i tebrike diyor ve başarılar diliyorum. Cumhur İttifakı Ortağı olarak ilçemize önemli hizmetler yapacağına inandığımız İttifak adayımız Sayın Murat İkiz ile yol yürüyerek ve ona destek olarak halkımıza hizmet etmek için olanca gücümüz ile yanında olacağız.”dedi.

Havza Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ise Cumhur İttifakı olarak ortak akıl ile hareket edeceklerini belirterek; “ Teşkilatlarımız ile birlikte önümüzdeki sürece hazırız. İnşallah 31 Mart akşamı büyük bir zafer kazanacağımıza inancımız tam.”dedi.

Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz ise önceliğinin her zaman Havza olduğunu ifade ederek; “ Öncelikle dostlarımız ile bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü teşekkür ederim. Bu bir hizmet yarışı. 5 yıl önce bu bayrağı emanet ettiğimiz Havza Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e ilçemize yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ederim. İnşallah bu hizmetlerin üzerine daha fazlasını koymak için yola çıktık. Hedefimiz sanayi ve turizm şehir bir Havza. Bunun önceliği kuruluş aşamasında büyük emekler verdiğimiz Havza OSB ve termal su kaynaklarımızı. Türkiye Yüzyılında Havzamızı şahlandıracak projelerimiz hazır. İnşallah hep birlikte ilçemize ve ülkemize hizmet edeceğiz.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz