ALAÇAM BELEDİYESİ’NDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

Ala­çam Be­le­di­ye­si karla mü­ca­de­le ekip­le­rin­ce Me­te­oro­lo­ji Genel Mü­dür­lü­ğü uya­rı­la­rı­nı takip ede­rek olası kar ya­ğı­şı için ilçe ge­ne­lin­de ge­rek­li tüm ted­bir­le­rin alın­dı­ğı be­lir­til­di.

Karla mü­ca­de­le edecek ekip­ler, tüm ekip­man ve do­na­nım­la­rıy­la, Ala­çam il­çe­sinin yük­sek ma­hal­lele­rin­de 7 gün 24 saat görev yap­mak­ta ay­rı­ca, gelen bil­gi­ler de­ğer­len­di­ri­le­rek ekip­ler ta­ra­fın­dan der­hal mü­da­ha­le edil­mek­te­dir.
Alaçam Belediye Baş­ka­nı İlyas ACAR; “Kış mev­si­mi yük­sek ma­hal­le­ler­de yü­zü­nü gös­ter­me­ye baş­la­dı­ğı ta­rih­ten iti­ba­ren karla mü­ca­de­le edecek olan ekip­le­ri­mi­zin tüm ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­dık. Me­te­oro­lo­ji Genel Mü­dür­lü­ğü­nün uya­rı­la­rı­nı takip ede­rek ma­hal­le muh­tar­la­rı­mız­dan al­dı­ğı­mız bil­gi­ler doğ­rul­tu­sun­da karla mü­ca­de­le ekip­le­ri­miz 7 gün 24 saat te­yak­kuz ha­lin­de­ler.
Karın ilk yağ­dı­ğı gün­den iti­ba­ren karla mü­ca­de­le ekip­le­ri­miz, 20 per­so­ne­li­miz ve iş ma­ki­ne­le­ri­miz ile bir­lik­te kar kü­re­me ve yol açma ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­yor.

Yüce Allah’a Şü­kür­ler olsun ki devam eden ça­lış­ma­la­rı­mız­da her hangi bir ak­sak­lık ya­şa­ma­dık. Şu an iti­ba­riy­le kar ça­lış­ma­sı yap­tı­ğı­mız yük­sek ma­hal­le­ri­miz­de ka­pa­lı yo­lu­muz bu­lun­ma­mak­ta­dır.
Karla mü­ca­de­le ça­lış­ma­la­rın­da gece gün­düz de­me­den öz­ve­ri­li ça­lı­şan tüm mesai ar­ka­daş­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz