BAFRA BELEDİYESİ ÖNCÜ, BAFRALILAR SEFERBER OLDU

Ela­zığ’da mey­da­na gelen 6.8 Şid­de­tin­de­ki Dep­rem in ar­dın­dan tüm Bafra’da tek vücut oldu.

Dep­rem böl­ge­si­ne yur­dun dört bir ya­nın­dan yar­dım­lar ulaş­tı­rı­lır­ken, Bafra Be­le­di­ye­si de baş­lat­tı­ğı kuru bak­li­yat kam­pan­ya­sı ile dep­rem­ze­de­le­re ya­nı­nız­da­yız me­sa­jı verdi.

BAFRA YİNE TEK VÜCUT

Dep­rem böl­ge­si­ne gön­de­ril­mek üzere sa­de­ce kuru gı­da­la­rın kabul edi­le­ce­ği Kam­pan­ya 26 Ocak Pazar günü baş­la­dı.Bafra Be­le­di­ye­si Kış­lık Kül­tür Mer­ke­zin­de yü­rü­tü­lecek kam­pan­ya­ya Baf­ra­lı­la­rın yoğun ilgi gös­te­ri­yor.

Bafra Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hamit Kılıç kam­pan­ya ile il­gi­li ola­rak ger­çek­leş­tir­di­ği açık­la­ma­lar­da şun­la­rı söy­le­di:

BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ

Ela­zığ’ımız ve Ma­lat­ya’mızı et­ki­le­yen dep­re­min ar­dın­dan ül­ke­miz yine tek yürek tek yum­ruk oldu. Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan ve ba­kan­la­rı­mız afet böl­ge­sin­de va­tan­daş­la­rı­mız­la be­ra­ber.

YA­RA­MI­ZI BİRLİKTE SA­RI­YO­RUZ

Bunun ya­nın­da Hü­kü­me­ti­miz hiç vakit kay­bet­me­den 968 Arama kur­tar­ma ekibi,182 İş ma­ki­na­sı,4296 Çadır,5.406 Yatak,10 460 Bat­ta­ni­ye,137 Am­bu­lans,5 bin ki­şi­lik sey­yar mut­fa­ğı dep­rem böl­ge­si­ne ulaş­tır­dı. Kı­sa­ca her­kes taşın al­tı­na elini koy­muş du­rum­da.

BAFRA’DA BELEDİYEMİZ ÖNCÜ OLDU

Ül­ke­mi­zin her ya­nın­dan dep­rem­ze­de kar­deş­le­ri­mi­ze yar­dım kam­pan­ya­la­rı baş­la­tıl­dı. Bafra Be­le­di­ye­si ola­rak biz­ler­de bu kam­pan­ya zin­ci­ri­nin bir par­ça­sı olmak is­te­dik Baş­lat­tı­ğı­mız kuru bak­li­yat kam­pan­ya­sı­na ka­dir­şi­nas Baf­ra­lı hem­şeh­ri­le­ri­mi­zin yoğun ilgi gös­te­re­ce­ği­ne tüm kal­bim­le ina­nı­yo­rum.

Kam­pan­ya­mı­za des­tek ver­mek is­te­yen hem­şeh­ri­le­ri­miz kuru bak­li­yat­la­rı­nı Be­le­di­ye­miz Kül­tür Mer­ke­zin­de bu­lu­nan gö­rev­li­le­ri­mi­ze tes­lim ede­bi­lir. Gelme du­ru­mu ol­ma­yan va­tan­daş­la­rı­mız 0 362 543 23 20 nu­ma­ra­lı te­le­fo­nun­dan biz­le­re ulaş­ma­la­rı ha­lin­de ekip­le­ri­miz bu­lun­duk­la­rı ad­res­ten ba­ğış­la­rı­nı ala­bi­le­cek­ler.

YA­RA­MI­ZI HEP SAR­DIK YİNE SA­RA­RIZ

Biz­ler ya­ra­la­rı­nı en çabuk ve en yoğun şef­kat­le sa­ra­bi­len bir mil­le­tiz. Bunu de­fa­lar­ca ger­çek­leş­tir­dik. Elâ­zığ ve Ma­lat­ya’mız için de aynı du­yar­lı­lı­ğı se­fer­ber­lik bi­lin­ci için­de ye­ri­ne ge­ti­re­ce­ğiz. Kam­pan­ya­mız kap­sa­mın­da top­la­nan kuru gıda ürün­le­ri kısa süre için­de dep­rem­ze­de kar­deş­le­ri­mi­ze ulaş­tı­rıl­mak üzere yola çı­ka­cak. Bafra Be­le­di­ye­si ola­rak baş­lat­tı­ğı­mız kam­pan­ya­mı­za kısa sü­re­li du­yu­ru­la­rı­mı­za rağ­men yoğun ilgi gös­te­ren hal­kı­mı­za yü­rek­ten te­şek­kür edi­yor, Elâ­zığ ve Ma­lat­ya’mızda mey­da­na gelen dep­rem­de ha­yat­la­rı­nı kay­be­den va­tan­daş­la­rı­mı­za Allah’tan rah­met, ya­ra­lı­la­rı­mı­za acil şi­fa­lar di­li­yo­rum.

Bunları da sevebilirsiniz