Alaçam Belediyesi’nden Koronavirüs Önlemi

İnsan Sağlığını Her Zaman Ön Planda Tutan Alaçam Belediyesi, Koronavirüs (Covıd-19) Ve Diğer Salgın Hastalıklara Karşı Vatandaşların Ortak Kullanım Alanlarını Dezenfekte Ediyor.

İlçe Genelinde Okullar,Camiler, okul servisleri,öğrenci yurtları, parklar, sosyal tesisler, spor salonları, kamu binaları ,yolcu taşıma araçları ve halkın yoğun olarak kullandığı alanalar dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 Alaçam Belediye Başkanı Sayın İlyas Acar”Son Günlerde Tüm Dünyada Olduğu Gibi Ülkemizde De Koronavirüs Gündemde. Biz De İlçemizde Vatandaşlarımızın Sağlığı Ve Huzuru İçin Tedbirlerimizi Üst Seviyeye Çıkardık. Halkımızın Yoğun Olarak Kullandığı Alanlarda, Temizlik Ve Dezenfeksiyon İşlemlerini Artırdık.

Şu An Önceliğimiz Halkımızın Yoğun Olarak Kullandığı  Kamu Binaları,  Ekiplerimiz  Toplu Kullanım Alanlarında Dezenfeksiyon  Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor. İlçe Genelinde Dezenfeksiyon İşlemlerini Düzenli Olarak Yapmaya Devam Edeceğiz.

İnsan Sağlığına Zarar Vermeyen Ve Sağlık Bakanlığından Onaylı Dezenfektan Ürünleriyle Özel Kıyafetli Temizlik Personellerimiz Tarafından İlaçlanarak Detaylı Şekilde Dezenfektan İşlemlerini Gerçekleştireceğiz”.Dedi.

Bunları da sevebilirsiniz