Alaçamlılar Derneği Gençler ile Büyümeyi Hedefliyor

 

1992 yılında #İstanbul Esenler’de kurulan ve gurbette hemşericilik derneği açısından rol model olan İstanbul Alaçamlılar Derneği, çalışmaları ve projeleriyle sürekli kendini yenileyip geliştiriyor.

29 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle yönetilen dernek, bundan sonra gençlere yönelik daha çok projeler üreterek, gençler ile her alanda derneği büyüterek gelecek yüz yıllara ve yeni nesillere taşımayı hedefliyorlar.

2 dönemdir dernek başkanlığı yapan İstanbul Alaçamlılar Derneği Başkanı #MustafaElibol, gençler ile ilgi şu değerlendirmede bulundu. “Derneğimiz pandemi sürecinde de salgın şartlarında Alaçamlıların yanında olmaya çalışıyor. Büyük toplu birleştirici motivasyon organizasyonları yapılamıyor. Salgın kuralları çerçevesinde imkanlar dahilinde küçük gruplar halinde beyin fırtınaları yapıyoruz. Gençlerimizi dinliyoruz. Onların fikirleri bizlere heyecan veriyor. Gençler ile ilgi projeler geliştirip çok sayıdaki gençlerimizi dernek bünyemize katmak istiyoruz. Yeni dönemdeki en büyük hedefimiz gençler olacak.”

Bunları da sevebilirsiniz