BAFAŞ’tan Şikayet Var

 

Bafaş, Samsun hava alanına yolcuları gıtürmek ve getirmek üzere şartnameyi kabul ederek yolcu taşıma ihalesini almış.
Ancak yolcuların ileri sürdüğü iddialara göre,yolcu sayısı az olduğunda bu taahhüdünü yerine getirmediği belirtiliyor.
Böyle bir durumda yolculardan fazla para istedikleri de ileri sürülüyor..
Bu durum ise yolcuların mağdur edilmesine sebep oluyor.
İşte Mustafa Bayrak isimli bir yolcunun yaşadığı mağduriyeti ortaya koyan iddiaları;

Ben, 24 05 2021 saat sabah 9 00 itibari ile Bafaş hava alanı servisinden bir kişi lik gece 12 40 saatine rezarvasyon yaptım.

Aynı gün akşam saat 20 00 gibi bafaş tarafından arandım. Gerekçe;Bafradan yalnız bir kişi ve Samsundan bir kişi olduğundan servisin 30 tl yerine 100 tl ödenmesi durumunda yolcumun alınacağını söylediler.

Bunun etik olmadığını, taahhütlerinin dışına çıktıklarının uyarısıni yapmama rağmen, “İsterseniz böyle!” diyerek, zora koştular.

Hava alanına ikinci bir servis alternatifi olmadığından keyfe keder kararlarla böyle bir kurumun ciddiyetini kaybettiğini ve Hava alanı yolcularına dayatma fiyat ile müşterilerini mağdur ettiğini ve bu Bafaş ismi altında çalışan şirketin tüm müşterilerine duyurmak için yarın aynı olay başlarına gele bileceği kaygısından kamu oyuna duyurmak istiyorum.

Şahsım kanuni haklarımı kullanarak gerekli islemleri başlatacağım. Mustafa Bayrak

 

Bunları da sevebilirsiniz

BAFAŞ’tan Şikayet Var” için bir yorum

  1. Gidip taksiye 4 mislisini öderim ama böyle şirketin arabasına tövbeler binmem. 20 kişilik arabaya bir zamanlar 45 kişi dolduruyorlardı müşterinin sesi çıkmiyordu. Artık müşterinin gözü açılması lazım. Bir müşterisini mağdur eden yarın hepsine mağdur etmeye utanmaz.

Yorumlar kapatıldı.