ANKARA VEZİRKÖPRÜ KARAKÖY DERNEĞİ KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ankara’da faaliyet gösteren Vezirköprü Karaköy Sosyal Kültür Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliği yoğun katılım ile yapıldı.
Dernek Başkanı Bayram ELMA ve Dernek yöneticileri tarafından karşılanan misafirler ile yapılan kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Bayram ELMA : “- Etkinliğimize göstermiş olduğunuz ilgi ve katılım için tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Biz sivil toplum örgütleri olarak vatandaş ile devletin ilgili organları arasında iletişimin sağlanması konusunda gayret içerisindeyiz. Bunun için de elimizden geldiğince bir şeyler yapmak için samimi duygular ile çalışıyoruz.” dedi.


Kahvaltı programına Cumhurbaşkanlığı Mevzuat Daire Başkanı Bekir KELEŞ, Çevre Bakanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Hüseyin KOŞAR, Ak Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat KÖSE, Ankara Samsun Dernekler Federasyonu (ASDEF) Genel Başkanı İbrahim IŞIK, Ankara & Vezirköprü Platformu Başkanı Murat GÜLŞEN, Ankara Vezirköprülüler Dernek Başkanı Tolga DİNÇ, ASİYAD Başkanı Osman YILMAZ, Ankara’da faaliyet gösteren dernek yöneticileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.


Samimi bir ortamda sona eren kahvaltı sonrası birlikte fotoğraf çektirildi.

Bunları da sevebilirsiniz