ASARCIKLILAR DERNEĞİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’I DERNEK BİNASINDA AĞIRLADI

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ HEMŞEHRİ DERNEKLERİ ŞEHRİMİZİN RENGİDİR,ORTAK NOKTAMIZ ŞEHİRİMİZDİR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Asarcıklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Sık sık hemşehri dernekleri temsilcileriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Demirtaş “Hemşehri dernekleri, şehrimizin rengidir. Bizler önce geldiğimiz memleketlerin vatandaşlarıyız. Ortak noktamız şehrimiz” dedi.

Asarcıklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ağırladı. Derneğin Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, Başkan Demirtaş’ı Asarcıklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bayram Konuşuk, ve dernekleri üyeleri karşıladı. Dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Demirtaş,” Şehrimizdeki tüm hemşehri derneklerini çok önemsiyoruz. Çünkü her hemşehri derneği kendi memleketinin kültürünü özelliklerini ve geleneklerini burada koruyup yaşatırsa, şehrimize bir kültürel canlılık ve zenginlik kazandırmış oluyor. Cennet vatanımızın dört bir yanı ayrı bir güzellik içerisindedir. Ayrı değerler barındırır, ayrı gelenekler sürdürüyorlar bunları muhafaza etmemiz korumamız ve yaşatmamız gerekiyor. Gelecek nesillerimiz aktarmamız gerekiyor. Bu anlamda da hemşehri derneklerini önemsiyoruz. Görev sürecimiz boyunca sivil toplum kuruluşlarımızla çok iyi bir iletişim içerisinde olduk. Bundan sonraki süreçte de bu işbirliğimiz birlikteliğimiz devam edecektir. Biz herkesi seviyor ve kucaklıyoruz. Vatandaşlarımızın tamamının hizmetindeyiz. Rabbim daha güzel hizmetleri yapmayı hepimize nasip etsin inşallah. Sizlerin duaları ve destekleri ile daha güzel, daha büyük ve daha hayırlı hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz. Bu güzel ev sahipliğiniz ve samimiyetiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Bizde bu bilincin içerisindeyiz”

Başkan Demirtaş’ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Asarcıklılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bayram Konuşuk,”Hemşehri dernekleri bulundukları bölgelerde yardımlaşma dayanışma için dernekler kurallar zaman içerisinde bulundukları kültüre katkı sağlıyor. Asarcıklılar Derneği olarak da biz de bunun bilincindeyiz. Bu zamana kadar derneğimize her zaman için kapınızı açık tuttunuz. Desteklerinizi her zaman gördük bundan da hep mutluluk duyduk. Her zaman Gönüllerin başkanı oldunuz biz bundan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz