Başkan Kılıç Termeli anneleri unutmadı

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 8 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle ilçedeki, şehit, engelli ve annelik duygusunu ilk kez tadan genç anneleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

—————————

8 Mayıs Anneler Günü çerçevesinde şehit, engelli ve ilk kez annelik heyecanı yaşayan genç anneleri evlerinde ziyaret etti.

ANNE KILIÇ’IN ELİNİ ÖPTÜ

Ziyaretlerine Annesi Naime Kılıç elini öperek başlayan Başkan Kılıç, “Cennet annelerin ayakları altındadır” Hadis-i Şerifi’ne layık olan, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden, karşılıksız sevginin, hoşgörünün ve fedakarlığın timsali canım annem Naime Kılıç’ın nezdinde tüm annelerimizin,  Anneler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

22 YILDIR EVLADINA GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

Çay Mahallesi’nde ömrüne engelli kızına adayan Selime Elmas’ı ziyaret eden Başkan Kılıç, “22 yıldır epilepsi hastası kızı Semanur’a gözü gibi bakan, ömrünü adayan, şefkati, merhameti ve sevgisiyle en büyük tedaviyi sağlayan kıymetli annemiz Selime Elmas’ın anneler gününü kutladık. Güzel kızımız Semanur’un Anneler Günü heyecanına ortak olduk. Duygusal bir buluşma yaşadık.  Hepimiz bir annenin evladıyız. Anne demek; şefkat demek, sevgi demek, merhamet demek. Anne demek; her şey demek. Ancak Engelli bir evlada sahip olmak başka bir şey. Bugün Selime annemizin kızı için yaptığı fedakarlığa, annelik şefkatine şahitlik ettik.” diye konuştu.

ŞEHİT ANNELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Şeyhli Mahallesi’nde Şehit Annesi Saniye Yıldırım’ı ziyaret ederek günü kutlayan Başkan kılıç, “Bugün anneler günü bu anlamlı günde tüm evlatlar annelerine ziyarete koşuyorlar. Ama anneler gününü her zaman buruk geçiren annelerimiz var. Onlar hayatlarının baharında olan gencecik yaşlarında, ciğerpareleri evlatlarını bu kutsal vatan toprakları uğruna toprağa veren şehit annelerimiz. Saniye annemiz de 25 yıl önce bu vatan için evladını toprağa vermiş. Belki evlatlarının ziyaretinin yerini tutmaz ama bizde şehit annelerimizi bu güzel ve anlamlı günde ziyaret ettik. Ben bir kez daha başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.” dedi.

GENÇ ANNELERE HOŞGELDİN BEBEK SÜRPRİZİ

Yeni doğum yaparak ilk kez annelik duygusunu tadan anneleri de unutmayan Başkan Kılıç, Yalı Mahallesi’nde yavrularını kucaklarına alan Seda Gelmez ve Gülnaz Gelmez’i ziyaret ederek, Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında hediyelerini verdi.  Genç annelere hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Kılıç, günlerini kutladı.

Bunları da sevebilirsiniz