CANİK BELEDİYESİ ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

Anneler Günü vesilesiyle Canik Belediyesi tarafından ilçedeki şehit annelerine ziyaret düzenlendi

Canik Belediyesi tarafından Anneler Günü vesilesiyle ilçedeki şehit annelerine ziyaret düzenlendi. Belediye personeliyle birlikte ilçedeki şehit annelerini tek tek ziyaret eden CanikBelediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sancak, acılı annelerin Anneler Günü’nü kutlayıp dertlerine ortak oldu. Fedakârannelerin vatan uğruna canlarını seve seve feda eden evlatlarıile her zaman gurur duymaları gerektiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Yusuf Sancak, “Millet olarak sizlere minnettarız. Kahraman evlatlarınız sayesinde bizler vatanımızda güven içerisinde özgürce yaşayabiliyoruz. Bu kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır” diye konuştu.

Vefa örneği

Canik Belediyesi tarafından şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutlamak ve onları bu önemli günde yalnız bırakmamak adına gerçekleştirilen ziyaretlerde duygulu anlar yaşandı. Kimi annelerle evlatlarının kabri başında, kimileri ilede evlerinde görüşme yapan Canik Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Sancak, vefa örneği olarak tüm şehit ailelerini her daim baş tacı yaptıklarını sözlerine ekledi. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Yardımcısı Yusuf Sancak, şehit annelerine programı nedeniyle il dışında bulunan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın da selamlarıiletti.

Başkan Sandıkçı’dan Anneler Günü mesajı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Şefkat abidesi olarak nitelendirdiği anneleri bu özel gün dolayısıyla kutlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Varlığımızın vesilesi annelerimize… Hayatın bin bir zorluklarına göğüs gererek evlatlarını dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren; vatanımız, milletimiz ve tüm insanlık yararına hizmet etmeleri doğrultusunda yavrularının hayırlı nesiller olarak yaşamaları için gayret ve emek harcayan fedakâr, vefakâr, şefkat abidesi annelerimizin anneler gününü kutlar; hayatta olanlara sağlık, afiyet ve huzur dolu ömürler diler; âhirete irtihal etmiş tüm annelerimize ise Cenab-ı Allah’ın rahmet ve merhametiyle kuşatıp en güzel şekilde muamelede bulunduğu cennet hayatına kavuşmalarını Rabbimizden niyaz ederim. Bizler sadece yılın bir gününde değil, tüm ömrümüz boyunca anne ve babalarımızın hukuklarına riayet etmek ve onlara her daim hizmetkâr olmakla sorumluyuz. Çünkü biliyoruz ki cennet; annelerin, annelerimizin ayağı altındadır.”

Bunları da sevebilirsiniz