ASİYAD’DAN SAMSUN ÇIKARTMASI

 

Cuma sabah saatlerinde Ankara’dan yola çıkan ASİYAD ailesinin ilk durağı Samsun Üniversitesi oldu. Burada üniversite öğrencileri ve üniversite yönetimiyle bir araya gelen ASİYAD, Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde yürüttüğü “Sağlam Adımlar Güçlü Gelecek” projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında Samsun Üniversitesi ile ASİYAD arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Cumartesi günü sabah kahvaltısıyla güne başlayan ASİYAD ailesi, ASİYAD’ın Samsun Temsilciliğinin kuruluşunu gerçekleştirdi. Kuruluşla birlikte ASİYAD Başkanı Sn. Osman YILMAZ tarafından Samsun Temsilciliğinin Başkanlığına Sn. Savaş GÖMEÇ atandı. Ardından Çarşamba’da bulunan Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı ziyaret edildi. Sonrasında Ayvacık’a hareket eden kafile, burada Ayvacık Belediye Başkanı Sn. Halil KALAYCI ile bir araya geldi. Sayın Belediye Başkanımızın eşliğinde Ayvacık’da bulunan Hasan Uğurlu Barajı ziyaret edildi ve sonrasında yat gezisi gerçekleştirildi.

Akşam saatlerinde Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Shreton Hotel’de düzenlenen “Milli Mücadele” ödüllerine katılan ASİYAD ailesi burada, “Yılın En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu” ödülüne layık gösterildi.

Ödül, SAMKON Başkanı Sn. Kaya AŞCI tarafından ASİYAD Başkanı Osman YILMAZ’a takdim edildi.

Emin adımlarla yoluna her geçen gün daha güçlü devam eden ASİYAD’a bu ödülü layık gören Samsun Gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ediyorum.
Asiyad Asiyad Asiyad
Samkon Samkongm
Çiğdem Karaaslan
Akif Çağatay Kılıç
Bedri Yaşar
Neslihan Hancıoğlu

Bunları da sevebilirsiniz