BAŞKAN KILIÇ MORAL VERDİ

Son günlerde dünyanın en önemli sağlık sorunu haline gelen Koronavirüs’le mücadelede Bafra yine tek vücut olmuş durumda.

Sosyal izolasyonun çok önemli bir faktör teşkil ettiği mücadeleye Bafra halkı evlerinde kalarak destek olurken, görevlerinin başında olmak durumda olanlara ise her türlü desteği vermeye devam ediyor.

Koronavirüse karşı verilen savaşın ilk gününden itibaren saha da olan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Belediye olarak tüm detayları düşünerek hayata geçirilme koordinasyonun başında olmasının yanında, bu manada görevlerini sürdürenlere de destek oluyor.

Başkan Kılıç İlçe Trafik Büro Amirliği, Vefa Sosyal Destek görevlileri, Uygulama yapan güvenlik güçlerinden polis, jandarma ve bekçiler ziyaret ederek destek ve moral verdi.

Vefa Sosyal Destek çalışmaları hakkında Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hasan İrer’den bilgi alan Başkan Kılıç, Cezaevi Girişinde bulunan Cezaevi Jandarması, aynı yerde yolda uygulama yapan İlçe Jandarma ekipleri, şehir merkezinde yol uygulaması yapan güvenlik güçlerini de ziyaret etti.

Başkan Kılıç’a moral ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’da eşlik etti.

Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç şunları söyledi:

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronaviüsle mücadelede ülkemizin örnek gösterilecek seviyeye getirilmesinde hükümetimizin karar ve uygulamalarının yanında bu yönde emek ortaya koyan görevlerinin başında olan çalışanlarımızın da büyük katkısı ve başarısı var. Bu sürecin başarılı bir şekilde yürütülmesinde cansiperane çaba içinde olan herkese kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler de bu gün İlçemizde bu noktada görevlerini sürdüren kardeşlerimize kısa süreli ziyaretler gerçekleştirerek moral vermek istedik. Bizler birlikte başaracağız derken vefa odaklı bu insan gücümüzden bahsediyorduk. Bu bilinçle başaracağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz. Görevleri başında olan tüm kardeşlerimizden, evlerinde kalarak desteğini ortaya koyan kadirşinas halkımızdan Allah razı olsun.”

Bunları da sevebilirsiniz