Başkan Özel’den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, koronavirüs salgını nedeniyle yoğun mesai harcayan Ladik Devlet Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında hastane yetkililerine herhangi bir ihtiyaçları olup, olmadığını ve Ladik Belediyesi olarak her türlü desteği sağlayacaklarını söyleyen Başkan Özel, sağlık çalışanlarına fedakârlıklarından dolayı teşekkür edip, çocukları için hazırlattığı hediyeleri kendilerine takdim etti.

Özel: “Bu zor günlerde sevdiklerinden, yuvalarından uzak kalarak fedakârlıkla mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Bizlerde hastanemizde görev yapan değerli sağlık çalışanlarımıza bir nebze olsun yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına kendilerini ziyaret ettik.

Biliyoruz ki; onları da evlerinde bekleyen evlatları var. Hem o bekleyen yavrularımızın yüzünü güldürmek hem de bizler için kendini siper eden sağlık çalışanlarımıza moral olmak için hediyelerimizi takdim ettik. Bugünlerde göstermiş oldukları üstün gayret asla unutulmayacak. Tüm sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz