Atakum Belediyesi’nden taraftara ulaşım desteği

Atakum Belediyesi’nden

taraftara ulaşım desteği

 

Atakum Belediyesi, “Her kulvarda aynı aşkla” sloganıyla Samsunspor’un basketbol ve futbol maçına davet ettiği taraftara, basketbol maçı sonrası Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Ankaragücü maçı için ulaşım desteği sağladı.

———————————————-

Atakum Belediyesi, “Her kulvarda aynı aşkla” sloganıyla önceki gün Samsunsporlu taraftarları Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak Samsunspor-Kocaeli BŞB Kağıtspor basketbol maçına, ardından da Samsun 19 MayısStadyumu’ndaki Yılport Samsunspor- MKE Ankaragücü karşılaşmasına davet etti. Atakum Belediyesi aynı zamanda, Samsunsporlu taraftar için basketbol maçı bitiminde Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’ndan, Samsun 19 Mayıs Stadyumu’na iki otobüsle ulaşım desteği sağladı.

 

BAŞKAN DEVECİ’YE TEŞEKKÜR

Samsunspor-Kocaeli BŞB Kağıtspor basketbol maçını Av. Gülay Deveci ile tribünden takip eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Yılport Samsunspor- MKE Ankaragücü karşılaşmasına gitmeden önce taraftarla otobüs önünde bir araya geldi. Taraftarlar, otobüs desteği için Başkan Deveci’ye teşekkür etti.

Bunları da sevebilirsiniz