BAŞKAN DEMİRTAŞ, YAKLAŞAN KIŞ MEVSİMİ ÖNCESİ 52 SOBAYI İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE ULAŞTIRDI

BAŞKAN DEMİRTAŞ, YAKLAŞAN KIŞ MEVSİMİ ÖNCESİ 52 SOBAYI İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE ULAŞTIRDI

HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN ÇARESİZLİK İÇİNDE OLMASINI İSTEMİYORUZ

ŞEHRÜL EMİN OLMAK ANCAK GÖNÜLLERE GİREREK OLUR

Sosyal belediyecilik alanında yaşama geçirdiği çalışmalarla dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ihtiyaç sahibi 52 aileye soba yardımıyla yaklaşan kış mevsimi öncesi yuvaları ısıttı.

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü hava sıcaklıklarının düşmeye başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi kişi ve ailelere yakacak ile soba yardımında bulunmaya başladı. Bu kapsamda Sosyal Yardım Müdürlüğüne bizzat vatandaşların başvurularının yanı sıra mahalle muhtarlıklarından alınan bilgileri değerlendiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bağlı Kadın Koordinasyon Merkezi ekipleri ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek eksikleri yerinde tespit ediyor. Gönüllü Başkan Lütfiye Demirtaş’la birlikte yardımlara giden Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır, ilk etapta tespit edilen 52 ihtiyaç sahibi aileye soba ve yakacaklarını ulaştırdı.

“Aldığımız dualar yapılan hizmetlerin güzelliğidir”

Salgınla derinleşen ekonomik krize, işsizlik ve yoksulluğa karşı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “İlkadım Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi yaklaşan kara kışta da vatandaşlarımızın yanındayız. Kışın etkilerini bir parça olsun azaltmak için her kış olduğu gibi yine ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, yakacak yardımı, gıda yardımı, vatandaşlarımıza sıcak yemek yardımı yapacağız. Şehrül emin olmak, gönüllere girerek olur. Bu düsturla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ailelerimizden aldığımız dualar yapılan hizmetlerin güzelliğidir. Hiçbir vatandaşımızın çaresizlik içinde olmasını istemiyoruz. Mutlu huzurlu bir İlkadım için insanlarımızın dertlerine deva olmaya, ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalarımız her zaman devam edecek” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz