ATAKUM’da Sonuçlar Değişecek mi?

AK PARTİ ATAKUM’a İTİRAZ EDİYOR

Çeşitli basın kuruluşlarının bildirdiğine göre, AK PARTİ Atakum’da yapılan Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarına, itiraz ediyormuş.

Bu itiraz sonucu nasıl neticelenir tahmin etmek zor, ancak Atakum’da oy kullanan AK PARTİ seçmen kitlesi içerisinde bir grubun Zihni ŞAHİNin  kaybetmesi için oylarını, Erhan USTA ve CHP adayı Cemil DEVECİ lehine kullandıkları kesin.

KİM BU GRUP?

AK PARTİ aleyhinde oy kullanan ve muhalefet partilerine teveccüh gösteren AK PARTİ grubu; Ankara’da Zihni ŞAHİN‘in Büyükşehir Belediye Başkanlığını engelleyen “Profesyonel Omurgasızlar Ekibi’nin” tabandaki kuklaları.

Bu Ankara’nın etkin ekibi usta bir taktikle tabanda sözleri geçen kişilerle irtibat kurarak onları Zihni ŞAHİN aleyhine yönlendirdiler. 

Öyle inanıyoruz ki il başkanı bunları bilir, en azından tahmin eder bu konuda bir araştırma yaparsa onlara ulaşır. İl başkanlığının ve Atakum ilçe yönetiminin kazanmak için canla başla çalıştığını müşahede ettik ancak, il yönetimine ve Atakum ilçe yönetimine mesafeli duran bir kitle var AK PARTİ içerisinde işte Atakum belediye başkanlığı seçimine akamete uğratan, bu kitledir.

O kitleyi ikna edip AK PARTİ lehine yönlendirmeden, AK PARTİ‘nin Atakum seçimlerini kazanma şansı zor gözüküyor.

Bunları da sevebilirsiniz