İYİ PARTİ’de Neler Oluyor?

Ajanslardan yansıyan, bilgilere göre İYİ PARTİ’nin önemli isimlerinden biri olan Ümit Özdağ istifa etmiş. Ümit Özdağ‘ın istifa etmesi gizli gizli seslendirilen bir gerçeği açığa çıkarmış oldu.

Bu gerçek Koray Aydın ve Musavat Dervişoğlu gerçeğidir, Ümit Özdağ istifa gerekçesinde diyor ki ; 

“Biz sadece Erdoğan’ı devirme partisi değiliz” diyen Özdağ, son dönem izlenen siyasetin İYİ Parti’ye zarar verdiğini ifade ediyordu. Özdağ, 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’nin CHP’ye kazandırdığını ancak kendi partilerinin başarısız olduğunu düşünüyor. Özdağ, başarısızlıktan partide eleştirdiği çizgiyi sorumlu tutuyor.

İYİ Partililer arasında konuşulan değerlendirmelerde Koray Aydın’ın ve Musavar Dervişoğlu’nun Bahçeli’nin özel adamları olduğu söylenmektedir. Bahçeli’den ümidini kesen büyük bir ülkücü kitlenin, kendi başlarına DERİN DEVLET kontrolunden bağımsız hareket etmelerini önlemek için işin başından itibaren bu iki kişi İyi Parti içerisine görevli olarak gönderilmiştir. Zaten bu durum Mersin’de Kocamaz’a karşı uygulanan “Adaylık Engeli” sürecinde net bir şekilde açığa çıkmıştır. Bu iki kişinin parti içerisinde atraksiyonların neticesinde ülkücü hareket üzerinde etkinliği bulunan, Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri gibi isimlerin dışlanması ve partiden uzak tutulması bize ipuçları vermektedir.

Eğer Bahçeli’nin adamı olduğu söylenen bu iki kişi olmasaydı İyi Parti çok daha geniş bir muhafazakar kitle ile birlikte yoluna devam edecekti. 

Öyle görünüyor ki, Dervişoğlu ve Aydın bir kenara koyulmadan İyi Parti’nin DERİN YAPI‘nın etkisinden uzak bir yapı ortaya koyması imkansızdır.

Bunları da sevebilirsiniz