Atakum’da Tarımsal Öğretimin 177. Yıl Dönümü Etkinliği

Atakum’da düzenlenecek “Dünya Gıda Krizini Konuşurken Ülkemizde Tarımsal Yeterlilik ve Kooperatifleşmenin Önemi” başlıklı panel alanında uzman isimleri buluşturuyor. Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek panel, 9 Ocak Pazartesi günü saat 13.00’te başlayacak.
************************
Atakum Belediyesi ile TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi işbirliği ile Tarımsal Öğretimin 177. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında uzman isimler Atakum’da buluşuyor.

Uzmanlar, “Dünya Gıda Krizini Konuşurken Ülkemizde Tarımsal Yeterlilik ve Kooperatifleşmenin Önemi” başlıklı panelde dünyayı tehdit eden açlık ve kıtlık sorunları için çözüm önerilerini masaya yatıracak.

Ziraat Yüksek Mühendisi Eylem Oktay Aktaş moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panele CHP Parti Meclisi Üyesi, Ziraat Mühendisi, Avukat ve İktisatçı  Doç Dr. Gökhan Günaydın, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baki Remzi Suiçmez, Atakum Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi (ATAK) Kurucu Üyesi Avukat ve Sosyolog Gülay Deveci konuşmacı olarak katılacak.

Tüm halkımız davetlidir.

 

Bunları da sevebilirsiniz