Başkan Kocabaş’tan Rektör Ünal’a Ziyaret

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyarette bulundu.
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kocabaş Bafra TSO olarak yapılan ve planlanan çalışmalar ile projeler hakkında fikir alışverişinde bulunarak “Ondokuz Mayıs Üniversitemizle birlikte çalışmayı önemsiyor, üyelerimize ve bölgemize bilimin ciddi ölçüde katkı sağladığına inanıyoruz. Bu çerçevede gerek üniversite-sanayi iş birliği ile gerekse sosyal çalışmalarla birçok projede birlikte çalışmayı arzuluyoruz” dedi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Öncelikle seçim sonrası göreve gelmenizden ötürü şahsınızı ve ekibinizi tebrik eder, başarılar dilerim. Bizde Üniversite olarak bölgeye katkı sağlayıcı konularda birlikte çalışmaktan son derece mutlu oluruz “dedi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk ve Prof.Dr.Selim Eren, OMÜ Genel Sekreteri Prof.Dr.İdris Varıcı, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin ve Bafra TSO Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Avcı yer aldı.

baskan-kocabastan-rektor-unala-ziyaret-1.jpgbaskan-kocabastan-rektor-unala-ziyaret-2.jpgbaskan-kocabastan-rektor-unala-ziyaret-3.jpgbaskan-kocabastan-rektor-unala-ziyaret-4.jpgbaskan-kocabastan-rektor-unala-ziyaret-5.jpgbaskan-kocabastan-rektor-unala-ziyaret-6.jpgbaskan-kocabastan-rektor-unala-ziyaret-7.jpgbaskan-kocabastan-rektor-unala-ziyaret-8.jpgbaskan-kocabastan-rektor-unala-ziyaret-9.jpg

 

Bunları da sevebilirsiniz