AV. DİLARA YILDIZ İÇİN İSTANBUL BAROSU ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

 

İstanbul Barosu,Cinayete kurban giden Avukat Dilara Yıldız için, Beyoğlu’nda bulunan İstanbul Barosu önünde tören düzenledi.

Cenaze töreninde İstanbul Baro Başkanı Av.Mehmet Durakoğlu ve yönetimi ile Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Av.Afşin Hatipoğlu ile çok sayıda avukat ile vatandaşlar katıldı.
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ise cenaze töreninde İstanbul Baro Başkanı Av.Mehmet Durakoğlu’na SAMKON ve Yönetim Kurulu adına taziyelerde bulunarak açıklamada bulundu,’’Kadına şiddete hayır dedikçe bir canımız daha gidiyor. Katledilen son kadınımız ise ne yazık ki Samsun/Bafralı hemşerimiz Av.Dilara Yıldız oldu. Gencecik yaşında tüm geleceğini toprağa bırakan kardeşimize yapılan bu caniliğin en ağır şekilde cezalandırıcılığına inanıyoruz.
Kendisine Allah’tan Rahmet, kederli ailesine, sevenlerine , İstanbul Baro Başkanımız sayın Av.Mehmet Durakoğlu nezdinde tüm avukatlarımıza sabırlar niyaz ediyoruz. SAMKON olarak bu vesileyle de kadınlarımıza yönelik her türlü şiddetin karşısında en güçlü şekilde duracağımızı tekrar ifade ediyoruz. Başımız sağolsun.’’
Merhume Av. Dilara Yıldız’ın cenazesi memleketi Bafra ilçesinin Aktekke köyünde 13 Ocak Perşembe günü öğle namazından sonra defnedilecek.

Bunları da sevebilirsiniz