Bafra da Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek Projesi

Samsun’un Bafra ilçesinde, Bafra İlçe Kaymakamlığının önderliğinde yapılan ve İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur’un katılımıyla ” Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek Projesi Emniyet Kemeri ve Bebek Koltuğu konulu 2. Kamu spot filmin gösterimi yapıldı.

Ev sahipliğini Fatih Ortaokulun yapmış olduğu “Güvenli gelecek Çocuklarla gelecek Projesi Emniyet Kemeri ve Bebek Koltuğu ” konulu 2. Kamu Spot Filmin gösterimi okulun Konferans Salonun da gerçekleşti.

Trafik kazaları sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek, Polis Halk ilişkilerini en üst seviyede tutabilmek, Engelli vatandaşlarımızın trafikte yaşamış oldukları zorluklar konularında kamuoyunda gerekli farkındalığı oluşturmak.

Bakanlıklar ve Merkezi Kuruluşların yapmış oldukları projelere yardımcı olmak amacıyla Bafra ilçe Kaymakamlığınca başlatılan “Güvenli Gelecek Çocuklarla Gelecek” projesi kapsamında “Emniyet Kemeri ve Bebek Koltuğu” konulu kamu 2. Kamu spot filmi gösterimi Fatih Orta Okulunda Bafra ilçe Kaymakamı Ahmet Adanur, filmde rol alan Bilal Akdağ , Songül Akdağ ve Şevval Akdağ’ ında katıldığı Kamu spot filmi canlı yayın ile ilçemizde bulunan tüm ilk ve orta okullarda eğitim – öğretim gören toplam 4750 öğrenciye eş zamanlı olarak gösterildi.

 

Programa Bafra İlçe Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Milli Emlak Müdürü Gökhan Köktürk, Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Irer, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, 75.Yıl Huzur Evi Müdürü Hakan Zeren Okul idarecileri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.


Bunları da sevebilirsiniz