Av.Havva Şen Saygın Ak Partiden Aday adayı

 

Avukat Havva Şen Saygın, Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantı ile 24 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde aday adaylığını açıkladı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda açılış konuşmasını yapan Ak Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Mehmet Kurt; “2023 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmama noktasında bugün salonu doldurdunuz. Demek ki bugün bir kez daha Vezirköprü’de seçimin bittiğini Ankara’ya ve Türkiye’ye duyurmuş olduk. Allah hepinizden razı olsun. Güçlü bir parlamento oluşturmamız gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın milletvekili sayısı fazla olacak ki parlamentoda güzel hizmetler verecek. Parlamentoda da Cumhurbaşkanımızın yanına yakışan Milletvekillerimiz olması lazım. Vezirköprü’den de Havva Şen kardeşimiz yakışıyor.

2018 yılında da aday adayı olmuş ancak aday listesinde olamamıştı. Ama ben aday olamadım diye asla ve asla küsmedi partimize. Her zaman yanımızda oldu. Şimdi tekrar aday adayıyım diyor. Görev verilirse ben hizmet edeceğim diyor. Biz de buradan sesimizi yukarılara doğru duyuyoruz ilçemizden bir milletvekili olması noktasında. O parlamentoda olacağız inşallah. İlçemizle ilgili güzel çalışmalara, güzel hizmetlere imza atacağız.” dedi.

‘Ben Bu Davanın Gonullüsüyüm’

Aday adaylığı başvurusunu yaptığını ve bu toplantı ile açıkladığını ifade eden Avukat Havva Şen Saygın; “Önümüzdeki seçim süreci 14 Mayıs’ta yapılacak olup hasbelkader bismillah deyip yola çıkmış bulunmaktayız. Bu sürece tabii ki sizlerin desteğiyle devam etmek, sizlerin duasıyla devam etmek niyetimdir.” dedi.

Vezirköprü’den bir milletvekili çıkması gerektiğine dikkat çeken Saygın; “Öncelikle şu noktaya özellikle değinmek istiyorum. Vezirköprü’müzün kanayan yarası yıllardır bir vekilimizin olmaması. Dolayısıyla artık bu yaraya bir merhem bulma zamanı gelmiştir. Çok samimi ifade ediyorum şahsım adına bir beklenti içerisinde değilim. Hepinizin huzurunda söz veriyorum; Şahsım veya bir başkası Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin yetkili kurullarıyla takdir edilirse diğer aday adayı arkadaşlarım yeter ki Vezirköprü’den olsun hangimiz olursa olsun kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim. Eğer bu göreve layık görülürsem de Vezirköprü’müzün sesini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yankılandırmak istiyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında Vezirköprü’müz Samsun’umuz bir kadın milletvekili ile taçlansın artık.

Hakkımda verilecek her karar başım üstüne. Tabii ki aday olmak isterim. Ben bu memleketin çocuğuyum hala bu memlekette yaşıyorum. Bundan sonra artık var olan enerjimi Vezirköprü için harcamak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantıya Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdülkadir Fişekci, Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulhay Şahin, Merzifon Vezirköprülüler Derneği Başkanı İsmail Teker ile Önceki Başkan Bayram Akdağ, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz