ERKEK AŞKI

Erkek aşkını nasıl ifade eder? Erkek sağlıklı bir ilişki için ne yapmalıdır?

Erkek Aşkını ve bu ve bunlara benzer soruları ”Dünya Değişim Akademisi’ndeki Değişim Uzmanları”na sorduk gerçekten insanın hayatını kurtaracak, çok önemli bilgiler edindik bu bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

” Gerçek şu ki bir insanın beklentisi ne kadar fazlaysa kırılganlığı da o kadar fazladır. Bir erkek bir kadına aşık olunca gerçeklerden kopmamalıdır. Erkeğin aşık olduğu kadın onun eşidir ve erkek kadında annesini, babasını çocuğunu aramamalıdır.

Erkek dene insan bir kadınla sağlıklı ilişki kurmak ve kendine güvenmek için gereken yaşam koşullarını oluşturmalı, hayatın zor şartlarıyla tek başına başa çıkmalı zor durumda karısına koşmak yerine zekâsını kullanarak çıkış bulmalıdır.

Kendine gerçekten güvenen erkek düşüncelerini korkusuzca ifade eder, duygularını davranışlarına yansıtır, karısının arkasına saklanmaz ve inançlarına göre hayatını sürdürür. Aşkını gerçek dünyada yaşar – onu gerçek dışı fantezilerle süslemez.

Bu tür erkeğin önemli bir özelliği de yapılması gereken şeyleri ertelememesi, halledemediği sorunları örtbas etmemesi, yaptığı hatalardan ladını suçlamaması ve acı çektiğinde eşinden öç almaya çalışmamasıdır.

Ayrıca kadına olan sevgisini çekinmeden ifade eder ve abaryılı sevgi davranışları sergilemez. Yani bir aşık rolü oynayarak kadını yanıltmaz, tam tersi gerçek bir aşık gibi sevgisini tüm kalbiyle çekinmeden yaşar.

Öz güveni olan erkek fikirlerini, planlarını, vizyonlarını, hislerini, deneyimlerini ve edindiği bilgileri çekinmeden herkesle paylaşır. Karşılınğında hiçbir şey beklemez.”

Dünya Değişim Akademisi Uzmanı

Şirvan Yücel

Bunları da sevebilirsiniz