BAFDER’den Cumhuriyetin 100. Yılında Bafra Çıkarması 

Merkezi İstanbul/Kadıköy’de yer alan Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Cumhuriyet’in 100. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Bafra’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyarete dernek başkanı Kürşat Pekşen’in yanı sıra dernek yöneticileri Erdal Çakmak, Tolgahan Acar, Mert Erel, Hasan Hüseyin Yılmaz, Emel Hatice Yaylacı ve Buse Hergül katıldılar. Etkinlik kapsamında Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra TSO Başkanı  Sefa Kocabaş ve Bafra GİAD başkanı Muharrem Uyar ziyaret edilerek, altyapıdan yatırıma; tarımdan turizme kadar Bafra ile ilgili birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.Aynı zamanda Gazipaşa mahallesinde düzenlenen Cumhuriyet kutlamalarına da katılan dernek yönetimi, Bafra’da yaşayan üyelerini de ziyaret ederek hasret giderdiler. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan BAFDER Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Pekşen, ‘Atamızdan yadigar Cumhuriyetimizin 100. Yılını memleketimiz Bafra’da kutlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Bizler Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı bir memleketin çocuklarıyız.  Cumhuriyet kutlamaları Bafra’mızda bir başka güzel. Biz de bu duygularımızı tazelemek ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla memleketimize geldik. Bizleri misafir eden sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, TSO ve STK başkanlarımıza yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyorum‘ dedi.
Bafra Belediye Başkanı Sn. Hamit Kılıç ziyaret Edildi.

Bafra Belediyesi’ne gerçekleştirilen ziyarette 2023 yılı Şubat ayında yönetime gelen yeni Bafder yönetimi tanıtılarak dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç da Bafra’da devam eden projeler ve çalışmalar hakkında dernek yönetimine bilgilendirmede bulundu. Bafder tarafından ziyaretin anısına Başkan Kılıç’a plaket takdim edildi.

Gazipaşa Mah. 100. Yıl Cumhuriyet Kutlamalarına katılım sağlandı.
Bafder Yönetimi Balkan Türkleri Derneği ve Gazipaşa Mahallesi Muhtarlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılarak hemşehrileriyle hasret giderdi. Geleneksel halk oyunlarının oynandığı etkinlikte dernek yönetimi Bafra’da yaşayan üyeleriyle bir araya geldi.

Bafra Kaymakamı  Cevdet Ertürkmen ziyaret edildi.

Bafder Yönetimi Bafra Kaymakamı  Cevdet Ertürkmen’e yaptığı nezaket ziyaretinde dernek yönetimi ve faaliyetleri tanıtılarak Bafra için gerçekleştirilebilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  Bafder Başkanı Kürşat Pekşen ziyaretin anısına Sn. Ertürkmen’e plaket takdiminde bulundu.

Bafra TSO ziyaret edildi.

Bafder yönetim tarafından Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştirilen ziyarette Bafra’nın ticari yatırım potansiyelleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş Bafra TSO olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyarete ayrıca Bafra TSO Meclis Başkanı Hakan Yıldırım, Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Kesim katıldı.

Bafra Giad ziyaret edildi.

Bafder Yönetimi tarafından Bafra Genç İş Adamları Derneği’ne gerçekleştirilen ziyarette, Bafra Giad ve BAFDER yönetimleri ortak gerçekleştirilebilecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Bunları da sevebilirsiniz