ÜCRETSİZ AKADEMİ HAZIRLIK KURSLARINDA KAYITLAR BAŞLADI

Bafra Belediyesi’nin, uzman ve tecrübeli eğitmenler eşliğinde ücretsiz olarak gerçekleştirdiği 31. Dönem Akademi hazırlık kurslarında başvurular başladı.

Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Meslek Okulu (PMYO) kurslarına katılmak isteyenler kayıtlarını eski Kapalı Spor Salonu’nda yer alan Bafra Belediyesi irtibat bürosuna yaptıracaklar.

Belirtilen sınavlara hazırlanan adaylar açılacak kurslardan daha önce olduğu gibi bu yıl da ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Akademi Hazırlık Kurslarının tamamen ücretsiz olduğunun altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Geleceğimiz olan gençlerimizin mesleki hayallerinin gerçekleşmesine katkı sağlamaya bu yıl da devam ediyoruz. Tek gayemiz gençlerimizin yanında olup onlara destek çıkabilmek. İnşallah kurslarımız tamamlandığında, mesleki hayallerine kavuşup vatanımıza, milletimize hizmet ederken görmek bizler için en büyük mutluluk olacaktır. Rabbim yollarını açık etsin. Biz her zaman onların yanında olmaya, desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Adaylar, söz konusu kurslar ve başvuru işlemleri hakkında 0546 642 16 83 numaralı telefondan bilgi alabilecekler.

Bunları da sevebilirsiniz