Bafra BBP den Şok İstifa Kararı

BBP Bafra ilçe Teşkilatı Toplu şekilde partiden istifa ettiklerini açıkladı.

Bafra Öğretmenevi Toplantı Salonun ilçede görev yapan basın mensuplarına basın açıklaması yapan BBP Bafra ilçe Teşkilatı Parti tabanında son yıllardaki gelişmeler neticesinde artık partide görev yapamayacak duruma geldiklerinden dolayı toplu istifa kararı aldıklarını dile getirdi.

9 Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıyla İstifa ettiklerini basın yoluyla açıklayan 10 yıldır BBP Bafra ilçe başkanlığı görevi yürüten Turan Bayraktar açıklamasında; 1993 yılında Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu önderliğinde istişare ile kurulmuş, her işinde parti içi Demokrasiye uygun hareket etmiş Büyük Birlik Partisi den, 30 yıldır milletin menfaatini ve sadece ALLAH rızası gözeterek gücümüz nispetinde hizmet etmiş bulunmaktayız.

Bayraktar, ancak Muhsin Başkanın şehadet sürecinde itibaren, parti Genel merkezine hakim olan kadroların zaman içersinde parti içi demokrasiden kademe kademe uzaklaştığını, ve son kongrede ise tamamen despotik bir yapıya büründüğünü üzülerek müşahede ettik.

Bu anti demokratik anlayışını sonucu olarak aday olan Partili Üyemize karşı Genel merkezin hiç yakıştıramadığımız partimize ters düşen Linç girişimi, bizim içimizdeki partiye mensubiyet duygumuzu tamamen yitirmesine sebep olmuştur.

Bu nedenlerden dolayı Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Teşkilatı olarak topluca İstifa kararı almış bulunmaktayız.
Bayraktar, Milletimiz için hayırlı olması temennisiyle Kamuoyuna ile paylaşıyoruz ifadelerini kullandı.

2011 Yılında Büyük Birlik Partisinden Samsun Millet Vekili Adayı olan eski ilçe Başkanlarından Bilal Mürtezaoğlu, maalesef şehit Liderimiz partimizin büyük lideri Muhsin Başkandan sonra Partimizde gelişen olaylar bizleri derinden etkiledi.

Dayatmalı zihniyete karşı olmak adına arkadaşlarımızla birlikte Partimizden istifa etme kararını aldık dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz