BAFRA BELEDİYESİ BU YILDA ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile toplumun her kesimine yönelik projeler geliştiren Bafra Belediyesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteğinde bulundu.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın talimatı ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda 28 Ağustos – 18 Eylül taraihleri arasında yapılan başvurular titizlikle değerlendirilerek 754 aile, 932 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

Bafra Belediyesi ayrıca ihtiyaç sahibi 196 üniversite öğrencisine de sosyal yardımda bulundu.

Başvurularda aranan kriterlere uyan ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokul, ortaokul, Lise ve Üniversite’de öğrenim gören çocuklarının eğitim giderlerine katkı sağlamak amacıyla orta öğretim öğrencilerine 750 üniversite öğrencilerine ise 1000 tl destekte bulunuldu.

Daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu yılda eğitim ve öğretimi destekleyici çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Fiziki olarak her şeyi yapabilirsiniz ama oraları yönetecek, memleketi daha iyi noktalara taşıyacak, iyi yetişmiş insanlara ihtiyacımız var.Bunun yoluda eğitimden geçiyor. Bu yıl 754 aile 932 ortaöğretim öğrencisine ve 196 üniversite öğrencimize destek sağladık. Bafra Belediyesi olarak  öğrencilerimizin ve ailelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile bir kez daha 2023-2024Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize, başarılarla dolu bir eğitim hayatı geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz