BAFRA BELEDİYESİ KARA HAZIR

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası Bafra’da da etkisini göstermeye başladı.

Bafra Belediyesi kar yağışının ilçe genelinde her hangi bir sorun teşkil etmemesi için gerekli önlemleri aldı.

Hazırlık kapsamında ilgili birimlerde görev yapan yeterli miktarda personel ve 3 grayder, 3 loader, 7 Beko 2 kar bıçaklı kamyon hazır bekletiliyor.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç hazırlıklarla ilgili yaptığı açıklamada, “ Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün bölgemiz için vermiş olduğu soğuk hava ve kar yağışı uyarısı ile birlikte Bafra Belediyesi olarak bizler de her türlü tedbiri aldık. Hazırlığımızı ağır kış şartlarına, en kötü tahminlere göre yapıyoruz. Yoğun kar yağışı neticesinde, ana arterler başta olmak üzere, ulaşım ağı açısından önem arz eden yollarımıza yönelik planlama ve koordinasyon, teknik ekiplerimiz tarafından hazırlandı. 24 saat görevimizin başındayız. Dış mahallerimizde de Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak görev yapacağız. ” ifadelerine yer verdi.

Bafra Belediyesi Kar yağışı ve sonrasında oluşabilecek buzlanmalara karşı ise Solüsyon ve tuz alımını ise daha önce gerçekleştirmişti.

Başkan Kılıç, vatandaşlara kar yağışının etkili olması durumunda, kış lastiği olmadan ve zaruret dışında trafiğe çıkılmamaları noktasında da uyarılarda bulundu.

Bunları da sevebilirsiniz