BAFRA BELEDİYESİ KURSLARI KAZANDIRIYOR

Bafra Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Ücretsiz POMEM kurslarında sınavlara hazırlanan adaylar, bayanlarda % 81,5 erkeklerde ise % 88 başarı oranı ile yine göz doldurdu.

Merakla beklenen yeni dönem POMEM sınav açıklandı. Sınavlara Bafra Belediyesi’nin açtığı POMEM kurslarında hazırlanan gençlerin yüzünü güldürdü. Ücretsiz kurslarda sınavlara hazırlanan kursiyerin oldukça büyük bir kısmı, girdikleri sınavlarda başarılı olarak geleceğin kapılarını araladı.

29.dönem POMEM çakışmalarına 76 Bayan 67 Erkek aday olmak üzere toplam 143 Kişi kayıt yaptırdı. Adayların haftanın 5 günü 3 grup halindeki çalışmaları Ekim ayından yılsonuna kadar devam etti.

Bafra Belediyesi POMEM Kurslarına hazırlanan 65 kadın 59 erkek aday sınavlara girmeye hak kazandı. Yapılan sınav parkuru sonrasında toplamda 53 kadın ve 52 erkek aday sınavı geçerek sözlü mülakatlara girmeye hak kazandı.

Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları ile gençlere olanak sağlayan Bafra Belediyesi her yıl birçok gencin umudu oluyor.

Başkan Hamit Kılıç’ın talimatı ile başlanan kurslarda adaylar, uzman ve tecrübeli eğitmenler eşliğinde Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Polis Meslek Okulu (PMYO) ve Jandarma Astsubaylık sınavlarına ücretsiz olarak hazırlanıyorlar.

Bafra Belediyesi Spor Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan ve büyük ilgi ile karşılaşan Bayanlara yönelik “Sağlıklı Yaşam Etkinliği” de haftanın 3 günü devam ediyor.

 

Bunları da sevebilirsiniz