BAFRA BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ 5. CUMHURİYET BAYRAMI BİSİKLET TURU

Bafra Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel hale getirdiği Bisiklet Turu’nun beşincisine hazırlanıyor.

 Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı çerçevesinde “Bisikletini al gel, Cumhuriyet için pedalla” sloganıyla düzenlenen bisiklet turu 29 Ekim Pazar günü 13.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlayacak Kızılırmak Sedde Parkı’nda sona erecek.

Spor İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilecek bisiklet turunun başlangıç noktası olarak belirlenen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kayıt yaptıran katılımcılara tur sonunda yapılacak çekiliş sonucunda 5 adet bisiklet ve 5 adet bisiklet kaskı hediye edilecek.

Bisiklet tutkunları ile Cumhuriyet’in 100. Yılında “Cumhuriyet” için pedal çevirecek olan Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Bafra’mızda büyük bir coşku ile Cumhuriyet’imizin 100. Yılını kutlayacağız. Yine bütün bisiklet tutkunlarıyla bir araya gelecek, hep birlikte pedal çevireceğiz. Her yıl ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz bisiklet turumuza genç yaşlı demeden bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Bafra Belediyesi 5. Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu’na geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgilinin yüksek olması bekleniyor.

 

Bunları da sevebilirsiniz