İSDEF SEHİDLERİ DUALARLA ANDI

İSDEF (İstanbul Dernekler Federasyonu) 22 Aralık tarihinde Kuzey Irakta Şehid olan askerlerimiz olmak üzere,bu güne kadar bu vatan için görev yaparken Şehid düşmüş tüm askerlerimiz,güvenlik görevlilerimiz için,Yahudilerin Filistinde hunharca katlettiği mazlum Filistinli kardeşlerimiz için mevlid ve Kur’an programı düzenledi.

Esenyurt’ta bulunan İsdef merkezinde organize edilen mevlid ve Kur’an programına, SAYSİAD Genel Başkanı Cemal Durmuş, Bağcılar Samsunlular Platformu Kadın Kolları Başkanı Fatma Uzunay,Duayen iş adamlarından Muharrem Titiz,Abdullah Alkan, istanbuldaki Dernek ve Federasyon başkanları,İsdefe bağli dernek baskanlari ve yonetim kurulu uyeleri,Yönetim Kurulu üyeleri,iş adamları,ve hemşehriler katıldı.
İSDEF Genel Başkanı Fatih Mehmet Adsan programda bir konuşma yaptı.
Adsan özetle şöyle dedi;
” Çok değerli hemşehrilerim.
Bizim inancımızda ve törelerimizde şehitlik çok önemli bir mertebedir.
Toprak, şehidlerin kanlarıyla sulanarak kutsallaşır ve VATAN olur.Candan daha aziz olur.
Bu sebeple istiklal şairimiz M.Akif Ersoy;
” Bastığın yerleri toprak diyerek geçme,tanı.
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.” demiştir.
Biz de böyle inandığımız için şehitlere vefa göstermeyi,onları hayırla,Kuran’la,dualarla anmayı kutsal bir vazife sayıyoruz.
işte bu programı bunun için düzenledik.
Sizler de icabet edip geldiniz.
Hepinize en samimi hislerimle şükranlarımı sunuyorum.”

İSDEF’DEN SAMSUNLU ADAYLARA TAM DESTEK

Mevlid programının sonunda Istanbul’da Aday olan hemşehrilerimize,hangi partiden aday olursa olsun,hiç bir ayrım yapmadan destek verileceği bizzat İsdef Genel Başkanı Fatih Adsan tarafından açık bir şekilde ifade edildi.

Bunları da sevebilirsiniz