BAFRA BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

Bafra Belediyesi daha önceki yıllarda oldukça ilgi gören yaz spor okullarını bu yaz da devam ettiriyor.

Basketbol, Cimnastik, Güreş ve Atıcılık dallarında hayata geçirilen yaz spor okullarına, bu yıl ki ilgi ise dikkat çekici boyutta.

150 çocuğun eğitim gördüğü yaz spor okullarında Basketbol; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri günde 2 grup halinde yaklaşık 60 öğrenci, Jimnastik; Salı ve Perşembe günleri 10 öğrenci, Güreş; hafta içi hergün yaklaşık 30 öğrenci ve Atıcılık ise yaklaşık 20 öğrenci ile çalışmalrına devam ediyor.

Basketbol, Jimnastik ve Güreş branşları Eski Kapalı Spor Salonu’nda, Atıcılık ise atış poligonunda yürütülen yaz spor okulları ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Yaz spor okullarına katılan çocukların heyecan ve sevinçleri ise gözlerinden okunuyor.

Çocukların aileleri uygulamadan oldukça memnunlar.

Aileler “Tatilde olan çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirebilmek için arayışlar içinde olduğumuz bu günlerde belediyemizin yaz spor okulları açıldı. Yaz spor okulları sayesinde hem çocuklarımız boş zamanlarını değerlendiriyor hem de spora olan ilgileri artıyor. Belediyemize teşekkür ediyoruz” dediler.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç “Belediyemiz tarafından hayata geçirilen yaz spor okullarına her geçen yıl ilginin arması bizleri mutlu ediyor. Çocuklarımızın sportif aktivitelere ilgisini artırmaya yönelik çalışmalarımız sürecek” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz