BAFRA BELEDİYESİNDEN TEKNOFEST’E TAM DESTEK

Eğitime önemli desteklerde bulunan Bafra Belediyesi, proje okulu olan ve TEKNOFEST 2022’ye hazırlanan okulların proje ve çalışmalarına katkı sağlıyor.

TEKNOFEST 2022’ye katılacak öğrencilere destek sağlamak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalayan Bafra Belediyesi, ilçede bulunan ve hazırladıkları projelerle dikkat çeken, daha önceki TEKNOFEST organizasyonlarında Türkiye 3.lüğü elde eden Bafra Fen Lisesi’ne hazırladıkları projelerde lojistik destekte bulundu.

Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağının artırılmasının hedeflendiği, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2022’nin bölge için büyük bir şans olduğunun her fırsatta altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sık sık proje üreten okulu ziyaret ederek eğitimci ve öğrencilerle istişarelerde bulunuyor.

Eğitime, bilime ve teknolojiye yatırım yaparak geleceğin bilim insanlarının yetişmesine öncülük etmeyi hedeflediklerini dile getiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Gençlerimizin TEKNOFEST 2022’ye katılımını sağlamak ve o heyecanı yaşatmak amacıyla çocuklarımıza destek oluyoruz. Böylesi değerde ve önemde olan organizasyonun sağlıklı bir şekilde hayata geçirilmesi için Bafra Belediyesi olarak üzerimize düşen her görevi eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile imzaladığımız protokolle birlikte ilçemizde bulunan ve kısıtlı imkânlara rağmen dikkat çekici projeler hazırlayan Fen Lisemize atölye çalışmalarına lojistik destek sağladık. Gençlerimiz yapacakları projelerle ülkemizi taçlandıracak. Bafralı Gençlerimizin Milli Teknoloji Hamlesi atağına destek verme gayretlerinde yanlarında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz