USTA, TÜYAP MOBİLYA FUARINDA

Samsun Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 6. Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katıldı.

 

Usta’nın konuşmasından satır başları şöyle:

 

SAYILARININ ARTMASI GEREK

 

13 Mart Pazar günü fuar için Ankara’dan günübirlik gelen Usta, stantları tek tek gezerek ürünleri inceledi ve fikir aldı.

Fuar personeli, yönetimi ve katılımcılarla sık sık sohbet eden Usta; Samsun’da bu tür fuarların sayılarının artması gerektiğine dikkat çekti.

 

Usta, “Her ne kadar Samsun’un yerel idarecileri ve milletvekilleri fuarı önemsemese de gerek Samsun’dan gerek başka illerden gerekse de farklı ülkelerden katılan misafirlerle, her şeye rağmen verimli bir fuar olduğunu gözlemledik.” dedi.

 

SAMSUN’UN SİYASETÇİLERİ NEREDE?

 

Yaklaşık 14 ülkeden yabancı delegasyonların ziyaret ettiği TÜYAP Samsun Mobilya Fuarının son gününde yaptığımız ziyarette arkadaşlar, fuara bizden başka Samsun Milletvekillerinden kimsenin katılmadığını söylediler. Tabi bu Samsun’da alışık olduğumuz bir durum ama yine de şehrimiz için, bölgemiz için üzücü…

 

ÖNEMSENMİYOR

 

Bursa’da İnegöl, Ankara Siteler; mobilya sektöründe en bilinen merkezler. Samsun da bu sektörde önemli şehirlerimizden biri olmasına rağmen yerel idareciler tarafından önemsenmediği için bilinmiyor.

 

1990-95’li yıllarda mobilya sektöründe zirvede yer alan Samsun bugün maalesef sahipsiz. Bu alanda yapılan tüm çalışmaları takdirle izliyoruz ve projelerin hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz.

Bunları da sevebilirsiniz