Bafra CHP Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Teşkilatı Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezin’de organize ettiği bir programla belediye başkan adayını ve meclis üyelerini halka tanıttı. 

Açılış konuşmasını ilçe başkanı Vahit Perçin’in yaptığı CHP Samsun milletvekillerinden Kemal Zeybek, Neslihan Hancıoğlu ve Amasya CHP Milletvekili Mustafa Tuncer’de katıldı ve birer konuşma yaptılar.

Kültür merkezini hıncahıc dolduran Bafra halkına hitap eden Kemal Bütüner projelerini anlatarak, hemşehrilerinden destek istedi. 

 

Kemal Bütüner yaptığı konuşmasında özetle şöyle dedi;

Saygıdeğer Bafra’lı hemşehrilerim ben, sizlerin arasında büyüdüm yetiştim. Veterinerlik mesleğini de Bafra’da icra ediyorum. Bafra’nın şehir merkezini çok iyi tanıdığım gibi  Bafra’nın bütün köylerini de adım adım dolaştım. Herkesle el sıkıştım tanıştım dertleştim, hem şehir merkezinin hemde köylerin sorunlarını yakinen biliyorum. Onların çözümünü gerçekleştirecek projelerimi hazırladım, sizin aranızdan seçtiğimiz meclis üyelerimizle birlikte ve sizlerin katkılarıyla bu sorunları çözecek, bilgi ve tecrübeye sahibiz.

Bu seçimler sonucunda bizlere yetki verdiğinizde, sizden alacağımız güçle Bafra’nın makus tarihini yeneceğiz inşallah.

 

Bunları da sevebilirsiniz