Hayati Tekin Bafra’da Moral Buldu

Hayati Tekin bugün Bafra’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu ve CHP’nin Bafra İlçe teşkilatının aday tanıtımına katıldı.

Bafra’ya gelen Millet İttifakından İYİ PARTİ Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, ilk ziyaretine Bengülüler Derneğinden başladı.

Genel seçimlerde AK PARTİ dışındaki partilere uzak mesafeden bakan Bengülüler Büyükşehir Belediye başkan adayı Hayati Tekin’e sıcak bir ilgi gösterdiler. 

Hayati Tekin Bengülüler derneğini dolduran kalabalığa Büyükşehir Belediyesinden beklentilerini sordu notlar aldı ve kazandığında yapacaklarını anlattı.

Bengülüler derneğinde sıcak, samimi yoğun bir ilgili ile karşılanan Hayati Tekin aldığı moralle, Bafra Şehit Aileleri Derneğine, Bafra Ticaret Borsasını , Bafra Ticaret ve Sanayi odasını da ziyaret etti, odaların  sorunlarını dinleyerek birlikte yapabilecekleri çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin daha sonra, Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde, CHP’nin Bafra Belediyesi Başkan Adayının ve Meclis üyelerinin tanıtımına katıldı.

CHP ilçe teşkilatının organize ettiği bu programda Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner ve meclis üyeleri halka tanıtıldı kültür merkezini dolduran Bafra halkına hitap eden Kemal Bütüner projelerini anlatarak, hemşehrilerinden destek istedi. 

Açılış konuşmasını ilçe başkanı Vahit Perçin’in yaptığı CHP Samsun milletvekillerinden Kemal Zeybek, Neslihan Hancıoğlu ve Amasya CHP Milletvekili Mustafa Tuncer’de katıldı ve birer konuşma yaptılar.

 

Bunları da sevebilirsiniz