BAFRA ÇOCUK TİYATROSU VE SERGİ SALONUNA KAVUŞUYOR.

Bafra’da Sanata dair atlan adımlar hız kazandı.

            Bafra Belediyesi İlçenin yakın zamanda, Çocuk Tiyatro kurs binası ve Resim Sergi salonuna sahip olabilmesi için hummalı bir çalışmanın içerisinde.

            Gazipaşa Mahallesinde bulunan yaklaşık 150 m2’lik alanda yürütülen çalışmaların en kısa sürede hizmete sunulması için çaba sarf ediliyor.

            Üst katında Çocuk Tiyatro eğitimlerinin gerçekleşeceği alanın alt katında ise Resim Atölyesi ve Sergi Salonu yer alacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak “Göz bebeğimiz çocuklarımızın, sanatsal faaliyetlere olan ilgisini artırmak, üretkenliklerine katkı sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Bafra’mızda ilk kez hayata geçireceğimiz Çocuk Tiyatrosu Projemiz ile birlikte Eksikliği her geçen gün biraz daha hissedilen Resim Sergi Salonunu Bafra’mıza kazandırarak, İlçemizdeki her yaş grubundan yetenekli hemşerilerimizin eserlerini sergilemelerine destek olacağız. Eğitim Merkezimizde, Sanatın evrensel yelpazesinde ilgisi olan her yaş grubuna, uzman eğitmenler vasıtası ile katkı sağlayacağız” Dedi

 

 

 

Bunları da sevebilirsiniz