BAFRA GİAD TSO BAŞKANI SERDAL SEFA KOCABAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Bafra Genç İş İnsanları Derneği (GİAD) Başkanı Burak Özturan ve yönetimi göreve başlayan Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetim kurulu ile meclis üyeleriniziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Ziyarette ayrıca Karadeniz Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, GİAD geçmiş 3. Dönem Başkanı Alper Güngör hazır bulundu.

Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek GİAD’ın yaptığı çalışmalar ve projeleri için, Bafra ve Bölgesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette ortak bir açıklama yapan Bafra GİAD Yönetimi,’’ Bölgemizdeki potansiyellerin hedeflerine ulaşabilmesinin en etkin yolu kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil toplum kuruluşlarının ortak hareket etmesinden geçmektedir. Bu bağlamda Bafra Ticaret ve Sanayi Odası bölgemizin en etkin odası olarak buna ışık tutar ve yaptığı çalışmalar ekonomik ve de istihdam anlamında bölgeye fayda sağlamaktadır. Bu minvalde geçen hafta seçimi yapılan Bafra Ticaret ve Sanayi odasının yeni oluşan yönetimi “benci” değil, “birlik ve beraberlik” anlayışı ile bölgesine hizmet amacı gütmektedir. Yine bu gün bu anlayışı güden bölgemizin başka bir değeri olan Bafra Genç İş İnsanları Derneği olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile omuz omuza vererek ‘’Ben yok, biz varız’’ düşüncesiyle, bölgemize hizmet sevdamız büyüyerek devam edecektir.’’

Bugün gerçekleşen Bafra Genç İş İnsanlarının hayırlı olsun ziyaretlerinde ; GİAD’dan gelecek fikir ve görüşlerin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,’’ Bölgemiz için yapılacak tüm faaliyetlerimizde birlik içinde hareket etmenin önemini vurgulayıp, tarımdan sanayisine, turizme kadar gelişmiş bir Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent parolası ile hizmet edeceklerini söyledi.

4.Dönem Bafra GİAD Başkanı Burak Özturan yaptığı açıklamada, ’Otel, kongre merkezi, öğrenci yurdu, tarım teknoparkı ve benzeri projelerini dosyalar halinde Bafra TSO yönetimine ulaştıracaklarını, bölgemiz için atılacak tüm adımlarda maddi ve manevi şekilde Bafra TSO’ nun yanında duracakları sözünü verdiğimizi belirtmek isterim’’ dedi.

Bunları da sevebilirsiniz