KADINLARA ÖZEL “SAĞLIKLI YAŞAM ETKİNLİĞİ”BAŞLIYOR

Bafra’da sağlıklı yaşamın kapılarını aralayan Bafra Belediyesi, ücretsiz sağlıklı yaşam etkinliklerine bu yıl da devam ediyor.

Daha önce hayata geçirilen ve Bafralı kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşan Sağlıklı Yaşam Etkinliği için ön kayıtlar başladı.

Spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen Bafralı kadınlar, Sağlıklı Yaşam Etkinliğinden yararlanmak için Eski Kapalı Spor Salonunda bulunan Bafra Belediyesi Spor Müdürlüğü İrtibat Bürosu’na başvurmaları yeterli olacak.

Bafra Belediyesinin Sağlıklı Yaşam Etkinliği ile bayanlar profesyonel eğitmenler eşliğinde step, aerobik ve plates derslerinden ücretsiz olarak istifade edecekler.

 

Toplumun her kesiminden gelen talepleri büyük bir hassasiyetle değerlendirdiklerini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Daha önce hayata geçirdiğimiz ve dikkat çekici boyutta ilgi gören Sağlıklı Yaşam Etkinliğimizibu yıl da ücretsiz olarak Bafralı Kadınlarımızın hizmetine sunuyoruz. Spor Müdürlüğümüz bu konudaki tüm hazırlıklarını tamamladı. Sağlıklı Yaşam Etkinliğimizin hanımkardeşlerimize sağlıklı yaşam konusunda önemli bir alternatif oluşturacağına inanıyorum”  dedi.

Bunları da sevebilirsiniz